WIE BEN IK

Mijn naam is Daphne Handels en ik ben geboren in 1980.
Samen met mijn partner Patrick, zoon Jens (2010) en dochter Ninte (2012) woon ik op Koestraat 19 in Koningsbosch. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan yoga, wandelen, luisteren naar muziek en gezelligheid met mijn gezin, familie en vrienden.

In 2002 ben ik afgestudeerd aan de Pabo te Roermond. Sindsdien ben ik werkzaam in de onderbouw van het basisonderwijs, met name bij de kleuters. De openheid, spontaniteit en onbevangenheid van het jonge kind fascineert mij en blijft mij boeien. In 2014 heb ik de cursus voor- en vroegschoolse educatie (VVE) gevolgd om bij te dragen aan het versterken van de ontwikkeling van het jonge kind. Daarmee is opvang bij De Krollevaar een geschikte manier om uw kind voor te bereiden op het basisonderwijs.

Met veel enthousiasme heb ik in augustus 2015 mijn droom verwezenlijkt en ben gestart met het bieden van opvang aan kinderen van 0-4 jaar. Door de kleinschalige opzet en de huiselijke sfeer kan ik kinderen nog gerichter aandacht geven en helpen zichzelf te leren kennen, zelfstandig te worden en een positief zelfbeeld te hebben. Ieder kind is uniek en waardevol!

Voor mij staat voorop dat kinderen met plezier bij De Krollevaar komen, zich veilig voelen en zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen. Spelen is leren en prikkelen is ontwikkelen!

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij ons.